ADA GRILL & BURGER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 56 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Ada Grill & Burger. Meer weten? Ontdek meer

16 jan 2023 om 0:04 Bezorging kwam een kwartiertje later maar geen probleem voor ons. Het eten was nog goed warm en was heerlijk. Ook alles precies geleverd zoals besteld. Vriendelijke bezorger. Top!
31 dec 2022 om 19:09 Heel lekker eten en snelle levering! Zeker voor herhaling vatbaar. Super!
30 dec 2022 om 21:12 Eten was lekker warm en snel aangekomen
29 dec 2022 om 14:43 Zeer content met het eten en prijs,snelle levering en zeer vriendelijk
18 dec 2022 om 14:41 Lekker gegeten en goede service !
4 dec 2022 om 20:47 de grill heb ik niet geprobeerd , maar burgers zou ik hier nooit van zen leven bestellen , een simpele hamburger van de aldi die je moet opwarmen smaakt niet veel slechter dan deze rotzooi , onderste broodje was doorweekt , veel te veel BBQ saus
14 nov 2022 om 9:11 Bestelling werd keurig op tijd geleverd en dat op een zondag. Vriendelijke bezorger. Het eten was ontzettend lekker en heel goed warm. Echt een aanrader. Je krijgt echt kwaliteit voor het geld.
26 aug 2022 om 12:28 Heel snel geleverd en de hamburgers waren heerlijk
23 aug 2022 om 18:35 Ze waren de frieten vergeten wat we erbij hadden besteld voor mijn dochter. Vond het best prijzig voor wat het was. De frieten die ik bij mijn schotel had waren jammer genoeg niet lekker, net spons. De amerikaanse burger was wel heel lekker.
23 aug 2022 om 13:46 Viel goed in de smaak, kinderen vonden het ook lekker!
30 jul 2022 om 23:57 Het eten werd echt heel snel bezorgd, was goed warm en vooral erg lekker. Hele vriendelijke bezorger ook. Top, echt een aanrader
15 jun 2022 om 8:29 Super lekker keer op keer. Doe zo verder